Абай облысы ББ
«Бизнес және сервис колледжі» КМҚК

Тізім
Виртуальная приемная комиссия для абитуриентов КГКП «КОЛЛЕДЖ БИЗНЕСА И СЕРВИСА»:

Instagram колледжа

WhatsApp колледжа

Сайт колледжа

Контактные телефоны:

8 708 619 64 59
50-58-98

«Кондитерлік іс» құзіреттілігі бойынша WorldSkillsByznes 2022 іріктеу кезеңі

25.01.2022 жылы кондитерлік бұйымдарды даярлау зертханасында «Кондитерлік іс» құзіреттілігі бойынша WorldSkillsByznes 2022 іріктеу кезеңі өтті, оған «Тамақтануды ұйымдастыру» мамандығының І және ІІ курс студентттері Виноградова Дарья, Володина Анастасия, Литвинова Надежда, Соколов Антон, Искакова Исабэль қатысты.

Іріктеу кезеңі екі модуль бойынша өткізілді, бірінші модуль – модельдеу болды, оның мәні фотосуреттерде ұсынылған пішіні, өлшемі, түсі, сыртқы ұқсас бірдей фигураларды мастикадан жасау. Екінші модуль – 300-400 грамм салмақтағы Бенто тортын даярлау. Өнімдер «Мультипликация» тақырыбына сәйкес болуы керек еді.

Сайысқа қатысушылар белсенділік пен шығармашылық таныта отырып, сайыс шарттарын орындауға тырысты.

Сайыс нәтижесі бойынша бірінші орынды 11 Аспаз тобының студенті Искакова Исабэль, екінші орынды Виноградова Дарья (21 Аспаз), үшінші орынды Соколов Антон (11 Аспаз)  алды.

 

Абай облысы ББ «Бизнес және сервис колледжі» КМҚК

Әрленім және құрастыру
SemStar

Қазақстан, Абай облысы, Семей қ,
к. Ж. Аймауытов, 143 «а»
e-mail: biznes_sbk@mail.ru
Приемная: 8 (7222) 50-58-98
Тел.: 8 (7222) 50-70-73, 50-71-18
Факс: 8 (7222) 50-58-98, 50-70-78

«Кондитерлік іс» құзіреттілігі бойынша WorldSkillsByznes 2022 іріктеу кезеңі

25.01.2022 жылы кондитерлік бұйымдарды даярлау зертханасында «Кондитерлік іс» құзіреттілігі бойынша WorldSkillsByznes 2022 іріктеу кезеңі өтті, оған «Тамақтануды ұйымдастыру» мамандығының І және ІІ курс студентттері Виноградова Дарья, Володина Анастасия, Литвинова Надежда, Соколов Антон, Искакова Исабэль қатысты.

Іріктеу кезеңі екі модуль бойынша өткізілді, бірінші модуль – модельдеу болды, оның мәні фотосуреттерде ұсынылған пішіні, өлшемі, түсі, сыртқы ұқсас бірдей фигураларды мастикадан жасау. Екінші модуль – 300-400 грамм салмақтағы Бенто тортын даярлау. Өнімдер «Мультипликация» тақырыбына сәйкес болуы керек еді.

Сайысқа қатысушылар белсенділік пен шығармашылық таныта отырып, сайыс шарттарын орындауға тырысты.

Сайыс нәтижесі бойынша бірінші орынды 11 Аспаз тобының студенті Искакова Исабэль, екінші орынды Виноградова Дарья (21 Аспаз), үшінші орынды Соколов Антон (11 Аспаз)  алды.

 

Миссия

Экономика саласында мемлекет пен аймақтың өндірістік әлеуетін көтере алатын, бәсекеге қаблетті, жоғары дәрежелі теориялық және практикалық дағды мен жеке тұлғалық қасиетті игерген мамандарды дайындау.

Болжау

Бизнес және сервис колледжі - Абай облысы және Қазақстан республикасының сервис, экономика және басқару саласындағы техникалық және кәсіптік білім берудің үздігі, корпоративті менеджменттің тиімді жүйесін меңгерген оқытушылар мен білімгерлердің, жұмыс берушілердің тағы басқа қызығушылық танытқан жақтардың мүддесіне сай қызмет ететін инновациялық білім беру мекемесі.

«Бизнес және сервис
колледжі» КМҚК

Әрленім және құрастыру
SemStar

Яндекс.Метрика