Контактные телефоны:
8 708 619 64 590508000 Тамақтандыруды ұйымдастыру
Біліктілік: 0508012 Аспаз
Біліктілік: 0508022 Кондитер
Біліктілік: 0508042 Даяшы
Біліктілік: 0508063 Технолог-менеджер
Оқу мерзімі:
11 сынып негізінде - 2 жыл 10 ай
9 сынып негізінде - 3 жыл 10 ай
Жұмыс істеу мамандығы: аспаз, кондитер, даяшы
Менеджер - бұл қызмет көрсету маманы. «Менеджер» термині басқалардың жұмысын ұйымдастыру немесе оның бөлімдері, әр түрлі дәрежедегі басқару жұмыстарын ұйымдастырушы, түрлі іс-шараларды, нақты жұмыстарды ұйымдастыру түрлері мен бөлімдері.
Түлектердің кәсіби қызметінің саласы:
Қоғамдық тамақтану орындардағы қызмет көрсетуді ұйымдастыру
Менеджердің негізгі қызмет көрсету түрлері:
· Қоғамдық тамақтану орындарында тамақтандыруды ұйымдастыруды іске асыру;
· Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында тұтынушыларға қызмет көрсету кезінде қызметкерлерді басқару;
· Тамақтану ұйымдарын тұтынушыларды қабылдау үшін ұйымдастыру және қадағалау;
· Қоғамдық тамақтану өнімдерін тұтынушылардың қажеттіліктерін анықтау және қызмет көрсету;
· Қоғамдық тамақтандыру сұранысын қалыптастыру және қанағаттандыру;
· Өнімдер мен қызметтердің тамақтандыру сапасын бақылау.
Менеджер мамандығының абыройлылығы:
· өзін-өзі көрсете алу мүмкіндігі және өзінің шығармашылық қабілетін көрсету;
· жоғары еңбек ақы;
· үздіксіз даму және өзін-өзі жетілдіру;
· қызықты адамдармен қарым-қатынас;
· қоғамдағы мамандығының беделі мен лауазымы;
· қызмет сатысында көтерілу;
· өзін әр түрлі бағыттарда, іс-шараларда көрсету мүмкіндігі.
Менеджер- компанияға пайда әкелетін сауатты басқарушы, жоба үйлестірушісі, қабілетті логикалық соңына дейін жеткізе алатын, барлық кезеңде де талапты бола білетін маман.
Менеджердің жетістікке жету құпиясы мыналардан тұрады:
· Ұйымдастырушылық , әрқашан қозғаушы күш, мәңгілік біліктілік;
· мақсатқа жете алу қабілеті, әрқашан жұмыс істей білу;
· қажетті кезде керекті орында табылу;
· басқарушылық таланты, басқаларға өзінің ықпалын тигізу және жұмылдыру;
· әр қиын жағдайда жалғыз дұрыс шешімін табу.
Осы мамандықты сәтті тамамдаған түлектер өз мамандықтарына туыстас мамандықтар бойынша жоғарғы кәсіби оқу орындарында «Тамақтандыру кәсіпорындарының өнім өндіру технологиясы» бойынша білімдерін жалғастыра алады.
Оқу түрлері - сырттай және күндізгі бөлімдер.
Абай облысы ББ «Бизнес және сервис жоғары колледжі» КМҚК
Әрленім және құрастыру
SemStar
0508000 Тамақтандыруды ұйымдастыру
Біліктілік: 0508012 Аспаз
Біліктілік: 0508022 Кондитер
Біліктілік: 0508042 Даяшы
Біліктілік: 0508063 Технолог-менеджер
Оқу мерзімі:
11 сынып негізінде - 2 жыл 10 ай
9 сынып негізінде - 3 жыл 10 ай
Жұмыс істеу мамандығы: аспаз, кондитер, даяшы
Менеджер - бұл қызмет көрсету маманы. «Менеджер» термині басқалардың жұмысын ұйымдастыру немесе оның бөлімдері, әр түрлі дәрежедегі басқару жұмыстарын ұйымдастырушы, түрлі іс-шараларды, нақты жұмыстарды ұйымдастыру түрлері мен бөлімдері.
Түлектердің кәсіби қызметінің саласы:
Қоғамдық тамақтану орындардағы қызмет көрсетуді ұйымдастыру
Менеджердің негізгі қызмет көрсету түрлері:
· Қоғамдық тамақтану орындарында тамақтандыруды ұйымдастыруды іске асыру;
· Қоғамдық тамақтандыру кәсіпорындарында тұтынушыларға қызмет көрсету кезінде қызметкерлерді басқару;
· Тамақтану ұйымдарын тұтынушыларды қабылдау үшін ұйымдастыру және қадағалау;
· Қоғамдық тамақтану өнімдерін тұтынушылардың қажеттіліктерін анықтау және қызмет көрсету;
· Қоғамдық тамақтандыру сұранысын қалыптастыру және қанағаттандыру;
· Өнімдер мен қызметтердің тамақтандыру сапасын бақылау.
Менеджер мамандығының абыройлылығы:
· өзін-өзі көрсете алу мүмкіндігі және өзінің шығармашылық қабілетін көрсету;
· жоғары еңбек ақы;
· үздіксіз даму және өзін-өзі жетілдіру;
· қызықты адамдармен қарым-қатынас;
· қоғамдағы мамандығының беделі мен лауазымы;
· қызмет сатысында көтерілу;
· өзін әр түрлі бағыттарда, іс-шараларда көрсету мүмкіндігі.
Менеджер- компанияға пайда әкелетін сауатты басқарушы, жоба үйлестірушісі, қабілетті логикалық соңына дейін жеткізе алатын, барлық кезеңде де талапты бола білетін маман.
Менеджердің жетістікке жету құпиясы мыналардан тұрады:
· Ұйымдастырушылық , әрқашан қозғаушы күш, мәңгілік біліктілік;
· мақсатқа жете алу қабілеті, әрқашан жұмыс істей білу;
· қажетті кезде керекті орында табылу;
· басқарушылық таланты, басқаларға өзінің ықпалын тигізу және жұмылдыру;
· әр қиын жағдайда жалғыз дұрыс шешімін табу.
Осы мамандықты сәтті тамамдаған түлектер өз мамандықтарына туыстас мамандықтар бойынша жоғарғы кәсіби оқу орындарында «Тамақтандыру кәсіпорындарының өнім өндіру технологиясы» бойынша білімдерін жалғастыра алады.
Оқу түрлері - сырттай және күндізгі бөлімдер.
Экономика саласында мемлекет пен аймақтың өндірістік әлеуетін көтере алатын, бәсекеге қаблетті, жоғары дәрежелі теориялық және практикалық дағды мен жеке тұлғалық қасиетті игерген мамандарды дайындау.
Бизнес және сервис жоғары колледжі - Абай облысы және Қазақстан республикасының сервис, экономика және басқару саласындағы техникалық және кәсіптік білім берудің үздігі, корпоративті менеджменттің тиімді жүйесін меңгерген оқытушылар мен білімгерлердің, жұмыс берушілердің тағы басқа қызығушылық танытқан жақтардың мүддесіне сай қызмет ететін инновациялық білім беру мекемесі.
Абай облысы ББ «Бизнес және
сервис жоғары колледжі» КМҚК