Контактные телефоны:
8 708 619 64 59Еңбек нарығының, жұмыс берушілердің қажеттіліктерін, ғылымның, мәдениеттің, экономиканың, техниканың, технологияның және әлеуметтік саланың даму деңгейін ескере отырып, оқу жұмыс жоспарына білім беру ұйымы айқындайтын, түлектерге болашақ кәсіби қызмет үшін қажетті пәндер мен модульдер енгізіледі.
№ |
Мамандықтар |
Білім беру ұйымы анықтайтын |
1. |
1226000 «Тамақтандыру кәсіпорындарының өнімін өндіру технологиясы және оны ұйымдастыру» |
Кондитерлік өндіріс технологиясы |
2. |
0506000 «Шаштараз өнері және сәндік косметика» |
Гүлтану және колористика |
3. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру» |
1С Бухгалтерия |
4. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі: Аспаз |
Кондитерлік өнімдерді мастикамен безендіру |
5. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі : Аспаз |
Бар ісі |
6. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі: Кондитер |
Тез тамақтану кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы |
7. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі: Даяшы |
Қабылдаулар мен банкеттерді ұйымдастыру |
8. |
0511000 «Туризм» (салалар бойынша) |
Туристік қызмет психологиясы |
9. |
0518000 «Есеп және аудит» |
Компаниядағы қаржылық есептілік |
10. |
0510000 «Іс қағаздарын жүргізу және мұрағаттану» (қолдану аясы және салалары бойынша) |
Офис- менеджер |
11. |
0507000 «Қонақ үй шаруашылығына қызмет көрсету және ұйымдастыру» |
Қонақ үйде әкімшілік ету |
12. |
1211000 «Тігін өндірісі және киімдерді үлгілеу» |
Құрастыру негіздері |
13. |
0501000 «Әлеуметтік жұмыс» |
Әлеуметтік жұмыстағы зерттеу әдістемесі |
Абай облысы ББ «Бизнес және сервис жоғары колледжі» КМҚК
Әрленім және құрастыру
SemStar
Еңбек нарығының, жұмыс берушілердің қажеттіліктерін, ғылымның, мәдениеттің, экономиканың, техниканың, технологияның және әлеуметтік саланың даму деңгейін ескере отырып, оқу жұмыс жоспарына білім беру ұйымы айқындайтын, түлектерге болашақ кәсіби қызмет үшін қажетті пәндер мен модульдер енгізіледі.
№ |
Мамандықтар |
Білім беру ұйымы анықтайтын |
1. |
1226000 «Тамақтандыру кәсіпорындарының өнімін өндіру технологиясы және оны ұйымдастыру» |
Кондитерлік өндіріс технологиясы |
2. |
0506000 «Шаштараз өнері және сәндік косметика» |
Гүлтану және колористика |
3. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру» |
1С Бухгалтерия |
4. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі: Аспаз |
Кондитерлік өнімдерді мастикамен безендіру |
5. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі : Аспаз |
Бар ісі |
6. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі: Кондитер |
Тез тамақтану кәсіпорындары өнімдерінің технологиясы |
7. |
0508000 «Тамақтандыруды ұйымдастыру», Біліктілігі: Даяшы |
Қабылдаулар мен банкеттерді ұйымдастыру |
8. |
0511000 «Туризм» (салалар бойынша) |
Туристік қызмет психологиясы |
9. |
0518000 «Есеп және аудит» |
Компаниядағы қаржылық есептілік |
10. |
0510000 «Іс қағаздарын жүргізу және мұрағаттану» (қолдану аясы және салалары бойынша) |
Офис- менеджер |
11. |
0507000 «Қонақ үй шаруашылығына қызмет көрсету және ұйымдастыру» |
Қонақ үйде әкімшілік ету |
12. |
1211000 «Тігін өндірісі және киімдерді үлгілеу» |
Құрастыру негіздері |
13. |
0501000 «Әлеуметтік жұмыс» |
Әлеуметтік жұмыстағы зерттеу әдістемесі |
Экономика саласында мемлекет пен аймақтың өндірістік әлеуетін көтере алатын, бәсекеге қаблетті, жоғары дәрежелі теориялық және практикалық дағды мен жеке тұлғалық қасиетті игерген мамандарды дайындау.
Бизнес және сервис жоғары колледжі - Абай облысы және Қазақстан республикасының сервис, экономика және басқару саласындағы техникалық және кәсіптік білім берудің үздігі, корпоративті менеджменттің тиімді жүйесін меңгерген оқытушылар мен білімгерлердің, жұмыс берушілердің тағы басқа қызығушылық танытқан жақтардың мүддесіне сай қызмет ететін инновациялық білім беру мекемесі.
Абай облысы ББ «Бизнес және
сервис жоғары колледжі» КМҚК